Tahe Outdoors, ennen Tahe Kayaks, on Euroopan johtava vesiuhreiluvälineiden valmistaja ja jakelija. Tahe on viroa ja tarkoittaa tahdonvoimaa – tämä määre näkyy Tahe Outdoorsin päivittäisessä tavoitteessa valmistaa vain korkealaatuisimpia melontatarvikkeita kaikille vesiurheilusta kiinnostuneille. Tahe on vuodesta 1989 tehnyt työtä yhden päämäärän eteen – tutustuttaa ihmiset yhteen rentouttavimmista ajanviettotavoista, melontaan.

Vuonna 2007, Tahe Outdoors järjestäytyi uudelleen ja veljekset Marek ja Janek Pohla liittyivät yritykseen. Marek ja Janek olivat Ernst and Young ”Entrepreneurs Of The Year” finalisteja Virossa vuonna 2011.

Tahe Outdoors panostaa erityisesti tuotteiden korkeaan laatuun. Huolehdimme jokaisesta yksityiskohdasta ja panostamme erityisesti jatkuvaan tuotekehitykseen. Tuotteemme valmistetaan ympäristöystävällisesti tehtaissamme Virossa ja Ranskassa.

Tahe Outdoorsin pääkonttori sijaitsee Viimissä (kuvassa), joka oli myös Tahe Outdoorsin ensimmäinen tehdas.Kaikki Viimsissä valmistettavat kajakit tehdään edelleen käsityöntä käyttäen vain parhaita materiaaleja.